Ketemu Lagi…

Assalamualaikum…….

Pembuka tinta yang sesuai sekali setelah hampir 2 bulan tidak bersua di laman yang satu ini. Alhamdulilah, laman blogspot kerap dikunjungi dan seringkali dikemaskini. WordPress ini jarang-jarang tapi sekarang seperti nekad pula mahu meng’update’ laman yang satu ini.

Dan rasanya seperti mahu bercerita dalam gaya penyampaian percakapan seharian…gaya yg lebih bersahaja. Maknanya butir-butir perkataan tidak lah seperti dalam Dewan Bahasa atau Cambridge Dictionary, tetapi gabungan kedua-duanya yg dirasakan bersesuaian akan abby gunakan untuk post-post dalam WordPress ni…

Semasa tengah menulis post ni, Abby pun boleh dikira sebagai mode yg entah apa-apa. Sambil subbing news, sambil juga blogging, studying dan juga nonton N sync konsert di Youtube. Perfecto..semua dalam 1. Alamak lupa plak, nak buat SMS indon…ok2..nak kena browse…

Jap..

Ok..dah buka template SMS indon dan juga ANTARA page.  Continue….Kemengantukan yang amat sebenarnya.  Malam tadi balik kerja dalam 1.30 pagi dan pagi ni masuk ofis balik dalam 8.3o pagi. Sampai ofis, pura-pura senyum and bertenaga gitu. Tetapi sebenarnya padanan baju and tudung pun tak kena..hahaha…maleh deh nk pikir. Kalau kantuk itu lebih lagi dari makan atau segala-galanya, persetankan sahaja perihal lain…hahahahah

Nak berkongsi cerita sebenarnya tentang aktiviti Abby sepanjang minggu lepas. Not much…tetapi rasa lega betul lepas habis exam 2 papers…yipppy~~ and coming another 1 this Friday, really cant wait to finish. Because ought to focus next on writing articles and also reading magazines and books~~huhu…new passsions that I wanna develop within myself. Chaiyok2..~~

Ermm….this Friday also, Abby is about to meet her 2 sisters ;-). Kak Liza and Kak Ita, cant wait to see you both, chit-chating and hangout like teen girls outing…hehe…We are going to meet at Solaris Mont Kiara. Heard it is a pleasant place. And Abby is looking forward it……Dan, jangan lupa nntikan gambar2 kami hangout bersama…;)

Ok, sebelum mengakhiri post ala-ala menyambut kedatangan 2009 ni (ada ke istilah itu…huhu), Abby ada beberapa gambar nak share. Gambar yg Abby ambil guna Sony Alpha..kalut kejap nk guna kamera tu, but thanks Syaz coz allowed me to use it 😉

n539089292_866738_863

n539089292_866708_12941

n539089292_866705_12442

n539089292_866737_5152

n539089292_866704_9431

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s