Baca…

Tuntutan membaca itu Abby rasakan perlu pula buat masa sekarang. hehe…bukan sekarang je, tetapi sampai bila-bila.

Di kesempatan cuti semester yang ada nnti (yg mana hari-hari Abby akan gigih bekerja juga sebenarnya….huhu), Abby nak sudahkan beberapa buah buku and majalah yg ada di bilik. Bukan sahaja membaca tetapi menelaah juga gaya penulisan dan lenggok bahasa yg digunapakai.

Perlu juga untuk pengetahuan dan penambaikan Abby dalam menulis…yeay~!Buku nota ‘gaya penulisan’ Abby tu pun dah lama dah tak diconteng-conteng…winduuu nk lepak dgn timbunan buku dan majalah atas tilam..haha…Selalu kalau study, tempat terurus. Nk wujudkan suasana pembelajaran katanya ehe..;-)

Hari ini, semangat pula datang bekerja. Sebab lepas habis kerja nnti, terus balik Sungai Buloh kut..hahahaha.

Sepertimana status FB Abby hari ini yg a bit catchy dan berjaya caught attention Abg Nizal, akhirnya sepanjang pagi ini bekerja..senyum sahaja gamaknya. hahaha…mana taknya, love songs….ditambah pula everlasting love songs list given by Abg Nizal..hehe…terhibur terus hari ku ini. Thanks Abg Nizal.

Kemudian, sambil-sambil menghabiskan sisa-sisa bab subjek yg akan Abby duduki peperiksaan Jumaat ni…tidak lupa juga Abby singgah ke blog-blog yg ada. Baca sambil subbing news, and faceboking as well…Tidak lupa juga jenguk-jenguk buku baru di pasaran. Jenguk ke MPH online dan BORDERS, ternyata banyak buku-buku yg best….

And Abby has decided to buy those two books bila gaji…hoorayy…and many more kalau-kalau ada yang menarik…

207976055

book-large

Hmm…baca news online hari ini, terasa mcm nak nonton Cicakman 2 plak. Hehe…Tgk waktu kelapangan cinta hati…will check his work schedule first. Terasa je mcm nk tgk, tidak ketahuan lagi…Cinta hati will be away to Penang starting tomorrow till next week….and Abby’s left alone, will keep working and working to avoid boredom…huhu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s