Ahad…

Haha kelakar plak tajuk post yang ini dan di bawah. Sabtu.. dan Ahad.. Haha..bunyi mcm sengsara je Abby dua hari ini. Agaklah..Bekerja tanpa henti, ditambah pula dgn batuk2 eden yg tidak baik lagi…Bonusnya, Abby kemengantukan tahap dewa plak bekerja pagi ini. Huhu..takpe, cepat2 lah berakhir hari Ahad ini!! (Sempat Abby tido 15 min kat meja kerja ni…..huhuhu….)

Semalam, kawan lama mengajar Abby camne nak dengar Torrent FM. Hahaha..1st time user. Pernah dgr sebelum ini, tapi tak berapa nak amik tahu. Malam tadi sign up dan log in, hehe..kelakar plak rasa..mcm mula2 chatting kat Alamak dulu..huhu kalau ada yg masih ingat lagi la..hahahaha Lagu2 yg disiarkan boleh tahan…

Huhu..lagi 6 jam lagi mau pulang bekerja. Leher Abby dh mula sengal2, tak tertahan rasanya nk duduk di bangku meja ni…huhu…mujur hari ni news tak berapa gempar. Lega…di ofis pula, subs yg ada mulai pasang radio..hahaha…hari minggu, mana ada bosses. Janji news ‘berjalan’ mcm biasa..cool…

Ahakss…Tetiba tak sabar pula nk tunggu 31hb. Hari terakhir 2008. Kenapa?

Sebabnya tadi Ajim called. Katanya dia bakal turut serta Abby dan ci.n.t.a hati ambil nenek Habsah. Al kisah, rupanya nenek yang Abby sangkakan berada di Banting (rumah makcik2) rupanya ada di Sabak Bernam. Makanya…Abby dan c.i.n.t.a hati akan ke Sabak Bernama la 31hb nie!yippy hurray~! Cepat2 Abby call c.i.n.t.a hati. Mula2 dia tak berapa nk terkejut. Alih2 c.i.n.t.a hati call balik, mengatakan dia GELABAH..hikhik….mana taknya ini pertama kali c.i.n.t. a hati dtg Sabak Bernam sekaligus  jupe Pak Long (yg dikenali dgn sifat garangnyer)…hahahaha…Abby relaks je…

Really cant wait…Walaupun balik hari, tapi tak apa lah..janji Nenek selamat Abby bawa ke Sungai Buloh.hehe…’Kuda’ yg bersesuaian utk ke Sabak Bernam Kia Sportage lah kan…selesa sikit. Okies…daa

dsc_0337

dsc_04291

Lovely scene at Sabak Bernam 😉 suka3!

Advertisements

2 thoughts on “Ahad…

  1. mak hayam…..
    tingin aku p kg hang…..
    santek gler dowh…..
    aku mmg ske kaw2 kg nieh……
    huhu
    kg aku kat tepi jln,dlm pekan….
    2 yg x besh…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s