Rindu…

Abby rindu?Rindu apa?Rindu sapa?….

Rindu nak blogging la..Memang rasa dah lama bebonar tak ber’blogging’ ni. Abby sendiri rasakan sudah lama tidak bermonolog dalaman. Padahal segunung sebeban cerita dalam hati dan kepala ni yg hendak diluahkan. Pada c.i.n.t.a hati, sudah kerap sangat bercerita. Hehehe…

Ok, apa topik kali ini ya? Tentang tahun baru? Emmm, ok juga!

Istilah ‘sambutan tahun baru’ memang tiada dalam kamus hidup Abby. Menjelang 2009 sendiri, Abby berada di rumah surfing internet sahaja 😉 Tahun-tahun sebelumnya pun serupa. Baik dari zaman sekolah sampai la ke zaman kolej. Bila dah bekerja, lagilah tiada beza.

Azam?

Terus terang Abby katakan Abby tidak punya azam yg spesifik tahun ini. Perancangan ada. Matlamat pun ada. Mungkin Abby boleh rumuskan tahun 2009 ni sebagai Tahun Peralihan Abby. Tidak kisahlah apa jua pun yg Abby cuba alihkan tu, tetapi tiada yg spesifik. Abby yakin Abby boleh jadikan semua matlamat Abby satu kenyataan. Andai ada masalah sekalipun, itu bukan halangan. Apa juga perancangan…Abby tidak tetapkan. Maka, Abby akan ikut arus dan keadaan semasa. Abby lebih selesa begitu untuk tahun 2009 ini 😉

Hari ini sudah masuk hari ketujuh sejak tahun baru. Me, chilling and happy every single day! Why? sibuknya la hai nk tahu..Because of no reason!Boleh tak camtu?

Alhamdulilah, Abby rasa sihat utk bekerja dan belajar. Abby happy coz c.i.n.t.a hati sentiasa ada di sisi. Famili juga sudah berkumpul kesemuanya berkampung di Sungai Buloh. Tiada apa yg lebih menggembirakan Abby sebab they all complete me~~~~~~!

Jumpa lagi…

Advertisements

One thought on “Rindu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s