Permulaan…

Hari Isnin adalah permulaan hari untuk memulakan sesuatu minggu. Yup, hari ini hari Isnin~ Sesiapa yg bekerja hari ini mesti suka mengaitkan diri dengan Monday Blues termasuklah yang menulis ini. hikhik….Tetapi setakat 2 jam aku berada di pejabat ni tak terasa lagi apa2 blues. Enjoy surfing lagi ada….hehe

Setelah puas Abby godek2 wordpress semalam sambil nonton AJL-23 (yg menyaksikan kemenangan Juara Lagu adalah milik  Lagu Untukmu…), maka theme inilah yang menjadi pilihan Abby. Senang, malas nak banyak citer…Simple yet lepas ni cuma kena giatkan lagi usaha mengupdet blog so that blog lebih ceria dan ‘berisi’. Hehe…

Pagi ini, confirm sana sini akan terdengar cakap2 pasal AJL malam tadi. Yup, Abby setia nonton dari awal sampai akhir rancangan. Satu lagi acara berprestij telah berlangsung dan Abby puas hati.

Berpaksikan kepada pertandingan merebut takhta ‘Lagu Terbaik’ untuk sepanjang tahun 2008,  ‘Lagu Untukmu’ sememangnya layak. Diikuti dengan lagu yg memenangi kategori masing-masing iaitu Sampai Syurga, Persoalan Cinta dan Lagu Untukmu sememangnya layak dinobatkan sebagai yang terbaik antara terbaik 😉

Semalam juga, hari pertama tutorial untuk semester baru. Ermm, dalam kelas agak bosan juga sebabnya macam tak larat nak dengar tutor bercerita panjang (mungkin sbb dh lama tak attend class). Mengantuk gak. Suasana bekerja dan belajar atteding classes totally tak sama…Nampak gaya kena biasa2 kan diri la balik….

Seperkara lagi, Abby baru dapat tahu juga semalam bahawa ada 1 subjek untuk semester ni Abby kena belajar OL, maknanya secara sdn bhd. No class for that subject, hanya perlu interaksi dengan tutor melalui forum shj.wahhh~ interesting~!

*Masih dalam mood nonto citer2 korean. Dah kena leter dgn c.i.n.t.a hati dah…huhu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s