Keputusan…

presentation11

Wah!What a day!Alhamdulilah…1 semester sudah selesai dengan jayanya!

Hari ini, sampai di pejabat terus2 buka LMS. cek punya cek, result dah keluar!alhamdulilah…penat buat assignment berbayar hahaha.

Mama Abah dh dimaklumkan. C.i.n.t.a hati belum lg…later la, lepas kerja baru bagitau.

Huhu..Tajuk post  ‘Keputusan’ not only refer to the result je. Tetapi juga pada keputusan-keputusan yang telah dibuat dan sedang diaturkan sekarang. Perghh, capek gue…mikirin je setiap masa. Tetapi bila difikirkan semula, keputusan ini adalah terbaik untuk semua..maka Abby tidak kisah mencongak itu ini utk memastikan semuanya berjalan dgn baik.

Semalam, kami berdua jalan2 di Shah Alam selepas c.i.n.t.a hati selesai solat Jumaat bersama Ajim dan kawan2. Jalan-jalan kami sekarang ni bukan suka suki tetapi semunya ada matlamat. Haha…Selesai sudah 1 bab semalam.

We were so happy meeting you guys yesterday..!who really appreciate our passion so much~! thanks you, thank you~! (well…u know who you are rite?Later Abby will reveal it here..soon!). Semacam ada 1 kepuasan yg terbit…well, we trust you guys!

Haha…Apa ke menda la Abby merapik ni kan?Apa-apa aje..

Buat masa sekarang, memang bnyk la benda yang terbuku dlm kepala nk diceritakan menerusi blog. Tetapi rasanya belum boleh lagi…waktu tidak mengizinkan.

Aturan demi aturan Abby sedang rangka sekarang. Sambil bekerja, sambil belajar tak menjadi halangan la~ enjoy lagi ada~! nak wat write up plak lepas ni…..ttg apa?anything!

So..

Research time!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s