Ikutan…

Duk tengok ramai kengkawan upload gambar time dolu-dolu, zaman sekolah and etc di facebook terutamanya, Abby jadi terikut mahu upload gambar-gambar lama.hikhik…

Pada sesiapa yg dh tgk di sini, terima kasih. Abby akan sambung episod membebel di wordpress ini ya.

Sebenarnya, gambar-gambar lama takde lah bnyk mana dalam simpanan Abby. Yang ada dalam bentuk digital pun sejak zaman matrik. Sebelumnya, nampak gaya kena scan. Yang peliknya, gambar masa Abby baby dulu, awal-awal lagi Abby dh scan. Hehe..ye lah, sebelum yg original hilang, baik Abby scan. Hehe…

Oh ya, Abby update entry yang ini dari rumah. Keje shift petang. Ermm malas rasanya nak pergi awal, al-maklum bertolak dari Sg Buloh…

Awal pagi jam 5am, c.i.n.t.a hati sms menyatakan dia dah selamat sampai di Penang. Alhamulilah…

Makanya, bermula lah tugas c.i.n.t.a hati di sana untuk melakukan apa yg patut…

dsc_0005-copy

Katanya, budak-budak masih lagi cuti sekolah raya Cina, biar betul..Takpelah, dptlah c.i.n.t.a hati pusing town dengan famili.

Tidur Abby tak berapa nak lena sejak akhir-akhir ini, gara-gara jiran sebelah rumah di Sg Buloh ni sedang renovate rumah. Nak tak nak, terpaksa bangun awal, walhal keje shift petang. ‘Irama’ yg dtgnya daripada keje-keje renovate ni tak lah ‘best’ mana kan, makanya Abby pasanglah lagu2 yg best kat lappy. Takdelah rasa tension dgr bunyi ketukan je..Hehe

Hari ini 28 Januari ya? Hampir sebulan dah masuk tahun baru. Coming..bulan Februari. Bulan pendek. Maknanya, tiada masa lagi utk berlengah.

Chop, apa kata Abby remind balik apa yg dh terjadi sepanjang Januari 2009 ni. Summary lah kira…Tak yah tunggu setahun..hehe

1. 2 Jan – birthday nadzirah, i wished her~

2. 15 Jan – gaji’s in. Hehe~

3. 16 -18 Jan – 1st Tutorial

4. 19 Jan – angah’s Birthday, tak belikan hadiah pun. Ee…sorry, postpone!Makan-makan hari tu okeyh kan?

4. 21 Jan – BIG appointment at Shah Alam! u guys know who u are!

Ok, tu saje. Itu sahaja yg ‘terbesar’ setakat ini dlm diari Januari Abby 😉

Okies, mahu bersiap-siap utk bekerja ~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s