‘Dingin’…

Lamanya tak updet blog ni, tup tup..Hits dah cecah 1,004. Yippy~!!Suka2! Tak kisahlah sapa yg singgah mahupun sudi singgah, im happy with the number. Hehe..

Ermm tajuk entry ‘Dingin’? Apa yg tak kenanya?Abby sejuk ek?

Ermm..bukan deh. semalam je Abby kena marah dengan 2 lelaki yg Abby paling sayang dalam hidup.

1. Abah

2. C.i.n.t.a hati

Abah marah sbbnya Abby kerap sgt keje malam. Sampaikan ada 1 malam tu Abah Abby tidur depan pintu. Tak sampai hati rasanya nengok Abah tggu Abby balik. Ini gara-gara Abby pernah pulang ke rumah jam 2.30 dek kerana org no 1 negara wat giler. Meeting Umno sampai 1am..and Abby tunggu news masuk. Sekurang-kurangnya, tunggu deh..LOL~

Nak wat camne, marah Abah sekejap cuma. Tanda risau yg amat. Dia faham pekerjaan Abby, cuma adakala mungkin campur aduk penat dgn kerja Abah sendiri di ofisnya..mungkin Abby jadi tempat lepas marah. Takpe2..apapun, tetap SAYANG ABAH~

C.i.n.t.a hati plak angin tetiba gara2 Abby tak angkat phone. My mistake, my apology. Abby alihkan kereta lepas Maghrib, lupa bwk hp. Tapi takpe, marah c.i.n.t.a hati juga sekejap. hehe…mungkin bagi ‘rencah’ dalam perhubungan sahaja kut…haha. Nak ‘manis’ sahaja, tak rock la~~ haha

Saat ini, Abby dah tiba di ofis. Lebih awal daripada biasa. Sbb selesai je renew license di pos ofis Giant Shah Alam, Abby terus ke Bernama.

Berita sejak 2 hari ini kerap melaporkan tentang haru-birunya kerajaan negeri Perak. Ni plak, katanya dh bubar kerajaan.

Aiyaa..bertambah la beban kerja Abby lepas ni. Yg dh lompat parti, masuk balik parti asal. Muka tak tebal ke diuar-uarkan sana sini??Ishkk….~~ bazir tenaga, masa dan duit sahaja parti itu. Ibarat tiada pendirian, ambil remeh semua perkara. Apakah agenda utama mereka2 ini? Sick people~ dont u think so?

Ok, Im done. Abby punya lagi banyak urusan mahu dibuat…..~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s