Kesayangan…

Aish, kenapa lately semua barang2 kesayangan Abby sakit dan tidak happy?

huhu…Abby mmg pantang kalau bab barang2 kesayangan sakit2 ni. Kalau boleh, saat dan tika barang2 ni sakit, Abby nak diaorg sihat. Hehe, memang perangai. C.i.n.t.a hati pun dah kenal. Tak boleh la, rasa2 tak lengkap 1 hari without gadget2 ku. Sayang yg amat3!

Siapa yg sakit ni? Huhu…sapa lg kalau bukan mr lappy and miss sexy dopod ku~

d810_outlook6_eng1

Huhu..tapi apakan daya, depa gadget..bukan manusia. Sedangkan manusia pun kena makan ubat and ambil masa utk sihat. hehe…sabar2..

Tak mengapa la, biar lambat Abby hantar ‘berubat’ , tetapi semoga gadget2 ku cpat baik. Huhu..

Yeay, esok OFF! Kalau tgk balik planner, esok mmg bnyk agenda. Ke sana ke mari Abby kena pergi. Membeli dan membeli. Hoho..

C.i.n.t.a hati juga OFF esok. Mujur..Ada gak teman. Awal pagi kami dah keluar rumah rasanya, supaya lewat petang kami dah boleh pulang ke rumah masing2. Yippy yeay! another day out with my loved ones 😉

*To mr lappy and miss sexy dopod, please behave k after both of u will be fixed later..Sayang nk tukar new phone, coz my dopod is so sexy 😉 hehe..

Ok, bulan Februari akhirnya bakal berlabuh Sabtu ni..Jom tgk aktiviti Abby sepanjang Februari, nothing much, i guess

1. 13 Feb – went to see Florist 😉

2. 15 Feb – gaji’s in + Bonus + class (ada presentation, tutor said I did a good job, yippy~!)

3. 17 Feb – keje double shift. sick ~ (ingat dah tak kena dah!)

Bulan Mac, sure next entry panjang berjela. Haha…siap ada episod lagi. 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s