Jadual..

Kawan-kawan dan blogger sekalian, dukacita dimaklumkan Abby tidak punya masa untuk membuat keje-keje mengemaskini blog baik di sini mahupun di sini.

ist2_400996-full-schedule

Ini adalah disebabkan kepadatan jadual kerja Abby yang sememangnya tidak dapat dielakkan dan terpaksa mengetepikan hobby feveret ku ini~ huhu

Semak jadual di bawah:

Esok – Liputan Media Kraftangan Malaysia (which means articles must be submitted a week after) + Night shift (the whole day working)

1. 8 Mac – Mid term exam

2. 10 Mac – Bajet Mini by TPM

3. 15 Mac – Reunion KMNS (yiipy, giler tak sabar jupe korang!!)

4. 15 Mac – Deadline for assignment Intro to Comm (so dead!~ halfway written~~~~)

5. 19-22 Mac – Cuti Kecemasan (such a term exist ke untuk tarikh yg lg 2 min….hehehehe)

6. 22 Mac -Tutorial 5 (last tutorial for this semester, also deadline for 2 assignments!!!)

7. 23-29 Mac (straight for a week) – UMNO General Assembly

Dead meat! hehe…giler banyak…giler padat. So packed!Apa lagi description yang sesuai ek?

Yang event2 besar negara tu sah2 la berkaitan dengan kerja2 di pejabat. Bukan Abby sengaja menyibukkan diri ya? hehe..Cepatlah berakhir bulan Mac (wah, boleh plak mcm tu?).

Like somebody said…

You have to change because _ _ _ _ _ _ _ will never change’

Maksud? Maksudnya, Abby banyak URUSAN LAIN YANG PERLU DISELESAIKAN la~!Tak nak la terpacak di sini je, perlu lah bulan itu segera silih berganti. Hehe…thanks to somebody coz mengejutkan Abby dari mimpi 😉

Apapun, moga Abby punya kekuatan untuk melakukan semua di atas dengan jayanyer! 😉

Advertisements