Ceritera Mac…(I)

Wah, tajuk bukan main. Haruslah, setelah sebulan lebih lamanya tidak berblog, mestilah comeback sesuatu yg dpt menarik perhatian blogger lain ke sini. Bukan perhatian yg mahu diraih, tetapi terlalu bnyk cerita nk dikhabarkan. Walaupun tiada siapa yg sudi membaca, akan terus Abby bercerita di sini. đŸ˜‰

Ceritera Mac…bakal jadi suatu episod cerita yang panjang daripada Abby. Sebabnya bulan Mac mmg banyak cerita dan intipati. Banyak betul urusan Abby and banyak juga yg Abby belajar, tempuhi dan alami. (fuhh, ayat!) Maka, harus ada pembahagian. Untuk episod 1 ini, Abby mulakan dengan reunion yg best lg menggamit memori Abby sekitar tahun 2004 di Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan, Kuala Pilah.

Lihat sahaja gambar-gambar. Betapa kami gembira keluar sehari suntuk. Thanks gurls (ida, zie, bee, uda and iena) for making it real, semuanya bersempena dengan majlis pertunangan Abby yg bakal berlangsung. (heheh..ketika post ini ditulis, daku sudah menjadi tunangan org! surprise..nnti cerita…)

dsc_04281

Saat ceria bila dpt makan. Pizza Hut Alamanda. Class, reunion terus kt Putrajaya!cool place anyway

dsc_0447

Dah kenyang, so its time for recreation girls! hehe..bowling time!

dsc_0443

“Tiada siapa pemenang, tiada juga pengalah” – LOLs~~

Selesai rekreasi, kami wat keje giler. Mujur c.i.n.t.a hati ada, maka kegilaan Abby tidaklah ketara mana. And what makes our reunion is so memorable this time, sbbnya ada sesi fotografi yang cun2 belaka utk disimpan wat kenang-kenangan. Thanks to my c.i.n.t.a hati a.k.a mr fiancee di atas kesudian melayan karenah kami 6 dara đŸ˜‰

dsc_0457

Girls, korang mmg pandai pose! I loike this picture the most!

dsc_0477

Yippy…kita mmg pandai beraksi depan kamera, kan?

dsc_0502

Pendek kata, memang kami had fun the whole day aritu!Koleksi gambar kami hari tu je adalah dlm 200++. Cantek2 semuanya..mmg best buat frame. Abby akan rindu pada ukhwah ini sentiasa kwn2..;-) Biar Secebis Kenangan ini jadi titik mula utk segala-gala urusan masing2 yg lebih baik di masa akan dtg! Jupe kalian di majlis besar Abby k? (majlis besar…haha) Bersambung di Ceritera Mac (II)….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s