Ceritera Mac…(II)

Kalau dilihat semula pada post Jadual, lepas 15 Mac jadual Abby mmg pack. Sebenar-benarnya jadual Abby lebih pack lg sebenarnya kawan2 šŸ˜‰ kerana..

1. Cuti kecemasan itu sebenarnya sempena majlis pertunangan Abby šŸ˜‰

2. Sepanjang MT Umno berlangsung juga, Abby melakukan 2 pekerjaan dalam 1 masa (Alhamduilah, rezeki dtg..tak mampu Abby nak tolak)

Maka, bertambah super duper la busynya…Dan disebabkan kebusyan terlampau Abby ini, agak makan hati berulam jantung ngidam sungguh untuk melihat siri feveret korean drama ku, Khotboda Namja (wah, pandai dah ckp korea hikhik) atau Boys Before Flowers. Semakin gantang amat la mereka2 ini…Terlepas menonton malam Isnin and Selasa, rasa mcm tak keruan sikit. (sikit ker, mcm banyak je….)

01bofending

Dalam diam, cerita ni sebenarnya dah menghampiri pengakhiran pun. Maka disebabkan terlalu busy, tgk episod by episod di saat-saat akhir buat Abby rasa mcm tak syok giler la, takde entertainment on every Mondays and Tuesdays dah lepas2 ni. (wahh gitu..rasanya seantero perempuan seluruh dunia rasa camni kut…hahaha).

Cerita yg kiut lg comel ni mmg hiburan semata-mata. Seronok dan menghiburkan, best…(speechless dah..)!

Sekarang, misi utama Abby adalah untuk segera beli DVD Box Drama ni sebaik shj ia ada di pasaran! No matter how much it will cost me, Im willing to buy….;-)

Thanks Khotboda Namja, Kamsanida for making my Mondays and Tuesdays worth waiting for šŸ˜‰

20090331074724800e7-080710-0

Cerita ini perlu jadi sebahagian daripada Ceritera Abby sepanjang Mac. Sebab feveret tuuu, tak dapet nak lupa every single plot and storyline hikhik

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s