Jawab TAG..

Aish, terbantut sekejap episod ceritera Mac. Sebabnya kena TAG. Tag ni kalau dibiarkan, ia akan mendatangkan virus, virus mim.aliff.lam.sin.

Makanya, segera Abby jawab, selesai ‘hutang’ TAG.

kalau bab keje dan exam, serakan virus lagi tak terbendung..hahahaha

Okay, lets begin..

Upload 1 gambar kegemaran anda

3197_1122851194568_1325751091_317390_8197472_n5

Kenapa anda suka gambar ini?

Sebab..sangat2 ‘indah’. Punya nilai estetik gitu. Hasil kerja photography yg paling cun untuk koleksi Abby setakat ini. Superb!

Bila kali terakhir makan pizza?

(ada apa kena mengena soalan ini ek, tetiba?) Ermm, last 2 months. treat mama abah angah ajim makan pizza kat SACC mall.

Lagu terakhir yang anda dengar?

(part ni mmg best nk citer!!!) Semestinya lagu2 OST Boys Before Flowers. Nak bersiap g keje dgr, tgh drive dgr, nk wat artikel dgr, nk study dgr…nak masuk tido pun dengar! Best giler!

Apa yang anda buat selepas selesai wat tag ni?

Subbing news kut, sambil facebook, sambil research (nama pun kt ofis!)

Selain nama anda sendiri, anda suka dipanggil dengan panggilan apa?

Nama sebenar Nabilah, panggilan lain Abby pun dah ramai yg panggil. Ermm Abby with brain ke…nak jgak!

Tag lagi 6 orang

1. Nadzirah

2. Bee

3. Nayzi

4. Abg King

5. Kak zu

6. Sir Wafa

Siapa no 1 pada anda?

Besties!! Since darjah 4 till now! We both bermadu, sama2 giler JUN PYO~ haha

Orang no 3 ada hubungan dengan sapa?

Dulu Nayzi ni gf kawan sekelas Abby di mjsc. I love reading her blog all the time. 😉

Kata sesuatu berkenaan orang no 5 ?

Kak zu sekarang kini sangat3 bahagia dikurniakan cahaya mata kembar, the Darwishes!~ im happy for u, kak zu~!

Bagaimana orang no 4 ?

Abg King, hehe officemate yg juga seorang photog~ Abby sukakan photograpghynya. And hasil2 gambar abg king dan isteri juga antara yg Abby minat! (abg king, come out with cool promos ya?) Surely, i’ll go for it!

Siapa orang no 2 ?

Roommate time KMNS dulu. matrik pilah…hehe best student, soon becoming doctor.

Bagi pesanan pada orang no 6 :

Aiyak, sir Wafa ni like a brother to me. takkan Abby nk bagi berpesan plak. Oklah, jaga kak mas and wafa the jr elok2 k.. We’ll come and visit u later then! cant wait to see the baby 😉

*hilang ngantuk jap wat2 TAG ni..hahaha

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s