Penamat…

Penamat? Ending la maknanya!~

Ending yg tak best, agak stress nk tggu ending citer Korea yg 1 ni…huhu

Parts by parts, jenuh Abby tunggu.

Though agak stress dgn ending yg sedemikian rupa, tetapi the script was so fascinate!

Jiwang + Puitis + Meaningful + Simple yet very touchy la..

Nanti ada masa Abby ‘tepek’ kt sini k πŸ˜‰

Sebab leka sgt duk nengok subtittle and kecomelan wajah Rain….

perfect61957

Jalan Cerita?

Ermm panjang la nak citer. But within3 days, dah boleh habis tonton kesemua episod~

Mengisahkan tentan Rain (gangster dalam citer ni, ganas habis~!) yg mempunyai seorang abang yg memeliharanya sejak kecil, ekoran ibubapa mereka yg seolah-olah lari dr tanggungjwb.

Disebabkan cinta si abg kpd Korean Top star, Chan Eau Sok ni sangat2 mendalam ( sampaikan boleh terjatuh bangunan gara2 leka tgk muka si heroin kt billboard),Β  Rain @ Bok Goo ingin balas dendam terhadap si heroin.

Tetapi sebaliknya bertukar jadi perasaan cinta..

Hoho..haru tak haru..~~

Giler tak giler la kan…Takpe, hiburan..hiburan πŸ™‚

Yang paling-paling best kalau bab2 tgk citer Korean ni adalah senarai lagu2 OSTnya….

Walaweih…best2…Korang youtube/google je..Sure enjoy!

Wajib buat ringtone. Sedap plak tu Rain nyanyi~~~

A Love to Kill tajuknya kawan2… πŸ˜‰

alovetokill9mv

Another poster of him utk drama siri tersebut. Ganas tak ganas la kan?

Teringat karakternya yg comel dlm Full House, more adorable πŸ˜‰

Advertisements

One thought on “Penamat…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s