Hooray~!

Hai, tiada apa yg lebih menggembirakan bagi seseorang pelajar melainkan tamatnya musim peperiksaan semester!!!

Nikmat sungguh perasaan ini!Hilang stress!Lega!Happy!Tak sabar untuk rehat2

Haha..Apakah deskripsi yg kamu gunakan ini Abby? 😉

Selesai paper terkakhir untuk semester Januari ni, semalam sebelah petangnya fitting baju untuk dipakai waktu persandingan nnti!Auww….hehe. Excited habis!

Wedding planner bawa Abby ke Pandan Indah, berjumpa taylor @ designer. Actually, Abby agak demand pada wedding planner lagi2 bab pemilihan material kain baju dan warna. Paling bestnya, Abby nak exactly the same apa yg Abby search dlm Internet & few ideas from magazines sebagai rekaan baju kahwin tu nnti.

ngeh3..color yg Abby nak bukan main susah la hai nk carinya. Tapi takpe, wedding planner a.k.a Kak Ara berjaya juga dapatkannya!

Finally, ive met with James Mok (sedara mara Audi Mok ke?eerr…). Chinese guy. Banyak juga sample manequin baju2 kahwin yg ada di rumahnya. Well, bila ckp soal Cina dlm bab2 menjahit ni, Abby percaya sikit. Teliti, lagi2 kalau material baju kahwin yg mahal tu mmg ptt bagi pada mereka yg biasa menjahit. Though mahal sikit takpe, janji puas hati! Best sgt3 bila dia ckp (after Abby tunjuk my scrap book/papers penuh dgn printed & tampal2 nye mag cutting) :

Dont worry punye..I’ll make it exactly the same like you want.

Setelah selesai sesi mengukur and diskusi bagai, after 1 hour settle. Kemudian, terus menuju ke pejabat. Sepatutnya OFF day, tetapi bila memikirkan tiada hala tuju yg khusus (utk meraikan ‘kebebasan’ selepas exam) Abby masuklah ofis. Kurang-kurang dpt liburan dengan Internet, surfing and menerawang ‘lihat’ dunia’. Ok jugak kan?

Nak di’tepek’ gmbr persalinan sanding tu rasanya terlalu awal, tunggu siap la k

Itupun kalau Abby nak tepek, kalau idak tunggu sahaja hari persandingannya ya? 😉

cheap-designer-wedding-gowns-5

Eh tetiba ada gmbr gown!Auww. Ini kah? Ini gmbr google saja deh. hehe

Sekarang ini, Abby blogging dari ofis. Hari minggu di pejabat. No comment.

I just can smile and smile, hoping for better weekends maybe 😉

Yeah, bercakap mengenai hujung mggu..1-3 Mei I’ll be in Penang. yahoo~!!

Advertisements

2 thoughts on “Hooray~!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s