Layan…

MrGoodbye

Wah, layan la tengok citer ni. Setiap cerita Korea itu sememangnya menjanjikan kelainan yang tidak pernah mengecewakan~ (wah, ekstrem sungguh deskripsinyer…)

Abby, apakah angau mu sudah datang? Mana pegi perasaan yang berbunga-bunga ketika kau sakan dengar lagu-lagu kahwin kt mp3?? Opps….kantoi~ giler r!

Mr Goodbye tajuk diberi….

Oh ok, Abby takkan teruskan deskripsi ala pantun pula…

Pendek kata citer ini mmg best. Kelainan yg pada mata kasar Abby lah k antaranya adalah:

1. Perwatakan heroin nye agak pelik. Dia cam bodoh2, tetapi sungguh berani menunjukkan sifat kasih sayang dan kaya benar dengan air mata. Kalau diamati balik gaya heroin menyampaikan skrip (ini telahan dibuat berdasarkan subtittle k..hehe) sangat2 sengal dan blurr giler, tp yg blurr ni lah si hero (pemilik hotel) suka dan cinta….okey? (Abby berbunyi cemburu sudah..haha)

2. Rupa paras si hero pula bagi Abby adalah paling tak hensem la setakat Abby layan Korea sejak dua menjak ni. Hahaha…Tetapi tetap macho lagi2 bila cuba meraih cinta si heroin dengan cara ego & berlagak habis. Tetiba jadi hensem ~

3.  Watak second hero, mr Concierge Chief sangat hensem ditambah pula dengan ketinggian yg wow~ tetapi sayang hendak merebut cinta dgn si hero, tapi sedikit kaku…karakter nye tegak (siyes…) dan straight sahaja. Kaku ler tu…

4. Rumah di mana si hero & si heroin tinggal bersama sangat2 sweet la. Kenapa? Tak sarat dengan barang, lepas tu combination color dinding dengan lantai tu menepati citarasa Abby & pintu rumah mereka tidak memerlukan sebarang kunci 1 pun. Automatik, computerised~~~ nak 1 umah camtu!!!

Pendek kata, 1 lg citer romantic comedy Korea yg Abby suka~!Part mengalirkan air mata dlm citer ni mmg kena la pada storyline…

Harap maaf, lately perasaan Abby hanyalah yg manis2 belaka + jiwa2 belaka + bunga2 belaka

😉

MrGoodbye1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s