Hari Sushi…

Berhenti sekejap cerita tentang rumah. Sebabnya…

Mr fiancee lg sedang berbahagia menginap di rumah barunya. Maka, jangan kacau~! kita tukar topik…

Sushi? Makanan la yang, apalagi..yg bagaimana rupanya? yg mcm ini…

Eh silap daa..Ini macam nye gmbr, rupa sushi dalam perut kami2 la. Hahaha..kukui..entah apa rupa kalau dh dalam pewot. Okies..yg ini la rakan2..(yg maha sedia tahu ghupe sushi tu camne, tp tetap Abby nk tepek gmbr. hahaha) 😉

Yg bestnya kali ini ( sampai boleh dipanggil Hari Sushi la pada kami..) sbb sesi makan2 kali ini ditaja. Venue : Sushi King KLCC (classs! bukah deh, itu je yg terdekat dgn upis ni ha).

Cuba scroll ke bwh ni, amati betul2 wajah di bawah k..Sila bgtau siapa yg dibelanja & siapa pula penaja…?

Ini sah2 la ‘yg dibelanja’. Ceria habis~!

Ini pula penaja kami!Penaja besar Hari Sushi kami tengahari ini! yeay! Ah, buat-buat terkejut plak dia. terima kasih daun keladi sbb bayar, en azman!kuikui….

Apa tujuan ada Hari Sushi ni?

Hehe..Sebenarnya meraikan pemergian si En Azman, rakan sekerja dari Bernama. Pemergian adalah kerana sesuatu yang lebih baik ada di luar sana. Walaupun kami, rakan sekerja sebenarnya seperti ‘nak ikut langkah kaki sama’ mengikut jejak langkah en Azman, tetapi terlebih dahulu terpaksa melepaskan dia pergi.

Wahaha..Dah mcm lirik lagu!Aishh

Pergi untuk mengejar sesuatu lebih baik. Of course Abby happy dan doakan yang baik2 aja lepas ni ya, En Azman.

Kenyang masih lagi terasa sampai saat post ini ditulis. Hehe..

Apapun, kenyang sudah tinggal ‘angkat kaki’ sahaja. Eh sudah 3.40pm. Aish cepat pula masa hari ni berlalu, mcm tak kerja la plak, cam lagi nk ‘angkat kaki’ gak tp esok tuju ke sini semula..Aishh. Takpe, en Azman nye pasal, tolak tepi perkara lain. Timacih…

Arigato Ozaimas – Nak cakap Jepun tak reti, aku reti Korea je!haha

Semoga En Azman sukses di kantor barunyan serta bahagia selalu hendaknya. Doakan kami yg masih lg di ‘teratak’ lama ini ya.

Hari ini hari En Azman, hari Abby Oktober 24th nnti ya.. Tu ‘makan besar’ nya, CONFIRM Abby belanja, tak yah cucuk ATM nk bayar makan~hehe..

Dalam duk mkn, teringat mr fiancee. Aish payah nk order, sbb tanpa mr fiancee kena order sambil tunjuk menu..huhu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s