Comel…

Kali ini yang comel bukannya….

1. baby atau bayi yg sememangnya layak memegang gelaran si comel

Mana ada bayi tak comel daa….

2. Binatang-binatang jinak seperti kucing, arnab dan etc

Sepertinya peliharaan a.k.a jinak, tak tahulah plak kalau ular sawa peliharaan jiran selang 2 rumah aku itu layak dipanggil comel …..

3. Perempuan yg comel2

Ini subjektif. Ada perempuan yg comel rupa paras, ada juga perilaku. Aku? Tak tergolong mana2. hahahah….

Maka, golongan yg di atas2 mmg tidak lagi Abby kategorikan sbg comel. Abby sudah beralih arah…

Perghh, suspen betul kau ni! Apa ntah yg comel sgt?

Comel la meka2 ini. Tengoklah kalau tak percaya…Layan tau lepas tgk promo di bawah. Complete by episodes in Youtube!

Comel kan?Kesemua mereka!Rancangan realiti ini pun comel, cool and BEST!Memang jadi kegemaran sekarang. Layan setiap kali bila ada masa terluang.

Aish, demam comel plak engkau ni~Kalau gitu bila mahu sedar dan mula selak buku? huhu….

Cowok bertiga itu adalah F3. Masih ingat lg Khotboda Namja?Ya, mereka la!Si cewek itu cumil sgt, Dambi namanya. Pelakon Korea juga. Cantek mcm Goo Hye Sun.

Mereka semua dipertemukan dalam rancangan realiti ini, pada pandangan Abby utk tujuan promosi gegak gempita nye ni~ Al-maklum, yg dipilih semua pun comel-comel belaka. Muka komersial, CONFIRM laku handphone Haptic tu.

Ada sesapa baik hati mahu hadiahkan Abby si Haptic? hehe…verangan~ Ada ker? Lagi tanya.. Abby duk diam!

Sambil layan rancangan realiti ni, nak dikhabarkan masuk ni dh 3x Abby layan Khotboda Namja. Layan movie tu balik…BEST!tak pernah jemu…baik jalan cerita, lagu mahupun pelakonnya. muahahaha….

Maaf ya kengkawan, Abby sekarang lagi stress urus banyak perkara. Sangap walhal keje, buku berlambak. Ada nasihat berguna….tempik sahaja di sini! Abby sudi menerima teriak anda..*sigh

Lelaki ini, comel….selepas Lee Min Ho. Eh bukan2, Hyun Joong..eh bukan2..apa2 pun Kim Joon mmg comel 😉

kimjoon13av7

huhu sudah2 Abby…kau pikir mr fiancee tak baca blog? hahahaha…saranghae, mr fiancee!

Ok2, kalian jgn lupa nntikan episod ‘Budak Kampung…’ & ‘Permulaan Cuti Sekolah Bukan Abby’

Fuh, tajuk mak aiii…….Tunggu ja~

Advertisements

One thought on “Comel…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s