Pagi hari…

Yeay!Sudah sampai di ofis. Seawal jam 7.40am. Kalau tidak, lagi awal. Tetapi hari ini mr fiancee bermurah hati untuk menghantar tunangannya ke tempat kerja. Apa lagi, cik Abby hanya bergoyang kaki, bersandar bahu sahaja la di dalam kereta pagi ini. Hikhik…

Sudah tentu la tidak. Waktu-waktu begini la time nak luah perasaan, luah tekanan, cerita-cerita pahit manis di tempat kerja, hal ehwal semasa negara dan tidak kurang juga membuat ‘ketupat’ (kadangkala topik yang tidak disengajakan). Ahh di pagi hari, sungguh tidak baik kami. Huhu…

Macam biasa, kalau sudah mr fiancee yang menghantar, Abby sudah tidak perlu risau soal nak parking kereta. Maka, kami dapat juga bersarapan bersama. Chit-chat tak berhenti. Al-maklum, dapat buat begini hanya sekali seminggu. Itupun kalau mr fiancee dapat cuti weekdays.

Malam tadi sebelum tidur, dapat layan K-Drama kejap!Best!Cerita K tidak pernah bosan dari aspek jalan cerita & latar cerita. Tgh layan citer ni.

7ef3f76cfcf2c5348f96fb3559cb08471248506843_full

Best sebab si comel, Kim Bum ada! Latar cerita tentang sukan, dunia sukan baik dari karakter si manager sport talents agency, ahli sukan tu sendiri (Bummy) and si awek Don Bi (yang tidak kurang hebat juga skill tinjunye, dlm citer ni je kut). Begitulah….sebab baru nonton episod 1. Tapi dijamin confirm tidak bosan sampai hujung cerita. Pasal sukan, maka scene demi scene dalam citer ini sudah tentu lari dari streotaip cerita-cerita cinta K-Drama yang lain.

20090604213126

Okies, boss dah sampai. Sign out.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s