Sambungan Iftar…

Ramadhan 10

Amacam wajah baru wordpress Abby? Abby suka!Simple sekali lagi temanya, tetapi padat dengan widgets.

Kiranya tidak ada masalah kawan-kawan untuk tidak mengetahui perkembangan terbaru tentang kita.

Ok, masuk Ramadhan ke 10, rumah Abby jadi sepi semula. Cuti hujung minggu yang panjang macam ini memang berlalu dengan sangat-sangat cepat. Masa betul-betul mencemburui saat-saat gemilang macam ini kan?

Sabtu lalu, kalau mengikut laporan status facebook Abby, semua pun tahu kemeriahan suasana berbuka di rumah No 31….Sg Buloh. Dah macam hari-hari raya, hanya tertinggal 1 family sahaja yang tidak dpt dpt turun serta.

Best tak mo hengat!Mr fiancee jadi saksi. Kena minta mr fiancee wat testimonial la macam ni 😉

1 malam juga mereka berkampung. Alih-alih majlis iftar bertukar jadi majlis AJK tertinggi 24 Oktober 2009.

Wah, tarikh apa tu? Keramat benor! Sampai kena meeting…

Yes. Gambar ini menjadi bukti.

DSC_1675

See, saya tidak tipu anda bukan. 😉

Memang ada meeting al-kisahnya. Hambo sahaja yang tidak tahu menahu. Pembahagian tugas diberitahu, tentatif program pun semua ahli keluarga kena ambil tahu. Wah, begini rupanya kalau hendak buat majlis kahwin ya.

DSC_1659

Macam khusyuk and fokus benar semua orang pun. Hehe…Abby, bukan lagi mendengar, main-main dengan D50. Momen-momen begini la best kalau diambil gambar. Masa ini, Abah yang jadi pengerusi. Bincang kesemua hal utk majlis Abby nanti, dari A-Z.

DSC_1670

Orang yang tidak berapa fokus dengan meeting. Hehe.. Mereka semua memang well-known dengan Abby yang tak reti duduk diam, sebab hobi memang suka snap sana sini. Peace! Diaorang pun dah tak  kaku nak pose. Bagus2.

Banyak betul initisari mesyuarat pada malam itu. Abby jadi kaget menghitung hari. Semoga segala urusan dipermudahkanNya. Amin…

Yeay, sekian sahaja cerita hujung minggu yang panjang ini. Minggu depan ada satu kali lagi. Mahu buat apa pula ya?

Persiapan kahwin pulak la.

Guess what?

I’ve tried 2 out of 3 wedding dresses! Both are lovely and dashing~

Yeay!

Advertisements

One thought on “Sambungan Iftar…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s