Gambar…

Serius, sekarang serius tahap malas gaban. Super duper!Sangat! Maha!Huh~

What a description? Tampar muka sekarang. Bab menrosakkan bahasa serah pada Abby sekarang, itu akibat malas benor la tu~ Tengok kasi rosak lagi bahasa. Eh apa kena ni? Kamu terlebih makan kari ka Abby? Hehehe…

Wah, sudah sebulan satu hari bergelar isteri. Sekejap sahaja rasanya, tup tap tup tap dah sebulan. Nanti setahun pula. Huhu..Setiap saat dirasakan terlalu cepat. Terlalu banyak lagi rasanya nak membebel, bertukar hobi dan etc la dgn Mr Hubby.

Masa tu dah jadi pengantin lama (kata orang…), tapi pada I, tetap ‘pengantin hari-hari’! Boleh gitu? Boleh ja!

Okay-okay malas cerita. Disebakan ada akak ituuuuuuuuuu (kakak segosip I bila di YM) gelar I pengantin fofular, so saya post gambar kahwin mana yg ada ya everyone.

Serius, gambar tak siap lg. Kalau tanya lagi, standard jawapan kami, 3 bulan? Eh bolehkah Hafiz? Kalau salah, minta maaf. (^_^)

Wah, tertipu semua!Serius takde niat, cuma suka sangat gambar terbaru kami yg WOW Team! ambil di Penang. Gambar-gambar lain pasti korang dah jemu tengok di facebook.Pasti jemu. Sure…Jangan tipu ah.

Tetapi, I ada kesah…. Hahahaahahaha

WOW Team , y’ll are awesome!Thanks~~~!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s