Tidak Selesa…

Hanya mampu menulis keypoint sahaja. Boleh tak?

1. Tidak rasa selesa ah. Turun dari kereta tadi mcm OK lagi.

2. Mula sok sek, hidung selsema.

Wah, rasa-rasanya sejak kahwin jarang benar dapat selsema. Tetiba hari ini, selsema datang. Hoho..Ada benda pelik kah?

3. Aish, sedang belajar dari pengalaman untuk tidak mempercayai ‘taburan janji-janji manis’ yang dilemparkan oleh ‘mulut’.

Manis lah kan, kalau kata-kata itu cukup dengan lenggok, liuk lentok yang lembut kan?!kan?!

4. Ngantuk. Mak aii, super duper!Tak tertahan rasa mata dan kepala nak landing.

Huh, selalu pun macam itu. Tetapi kalau sudah mengadap TV, tukar channel sana sini…ada kau peduli bantal empuk? Huhu..Kesal2. Tidur awal hari ini.

5. Tak terasa mahu lunch. Sehingga sanggup tinggal di pejabat, berblogging sambil menanti cendol yg sedap. *Pesan kat college belikan. Tq eh~

6. Dah pukul 2pm daaaaaaaaaaaaaaa???

Tetapi kesal macam kurang produktif di sebelah paginya. Jom tengok, kalau-kalau 2nd half (2-5.30pm) boleh jadi cergas? Jom3!!!

7.  Teringin SUSHI la!!!!!!!!!!!!Boleh tak?*Please….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s