Tegar atau tidak…

Keputusan berbelah bahagi. Satu kata sepakat perlu dicapai. Tidak mahu tangguh-tangguh. 2010 pun kurang 2 hari sahaja lagi. 1 transformasi, 1 pembaharuan kena ada. Perlu untuk kehidupan lebih seronok dikongsi, diceritakan dan menceriakan lagi kehidupan. Maka, soalan ditanya kepada umum.

Apakah kau cuba merepek ini Abby? Macam projek besar! Tetapi apakah?

Terima kasih kepada yang memberi maklum balas. Ya, itulah gerangan. Mahu menjadi blogger tegar (dedicated), tidak lagi sekadar picisan.

Wah, ‘berhantu’ ayat! Itewwwww, satu kelaianan, sudah jadi 1 trend. Purfff, memang berangan habis la bab2 nak jadi trendsetter ni. Wee!~

Seperti mahu jalankan survey. Survey bertajuk, “What Say You?” Huhu..Teruja!

Ada maklumbalas, respon sila tinggalkan pada ruangan komen ya. Saya teringin, tetapi mahu juga menimbal semua aspek. Keseronokan saya tidak mahu saya kongsi (or in other word, syiok sendiri~) sendiri, tetapi mahu juga menjadi hiburan/bacaan orang lain. Bagaimana?

Jika tidak, kekal sebagai Blogspot/Wordpress, okay juga! Tetapi tiada seronoklah di situ. 2010 tahun baru, perlulah ada ‘muka’ baru, ceritera baru dan ‘wajah-wajah’ baru.

Wah, ramai dah teruja baca perkataan ‘wajah-wajah’ baru. Fuh, macam merujuk kepada ahli keluarga baru sahaja. Iyalah, keluarga mertua, sanak saudara belah Encik Suami juga ‘wajah’ baru ma. Kamu ini……………Hehe…..

Komen ya. Saya tunggu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s