Meriah Bila Berkumpul….

Ahh maaf ya, entry ini patut keluar lebih awal dari entri 2010. Tak apa, kamu layan gambar sambil cerita sikit-sikit ya.

Masih ingat akan rancangan ‘Suprise Birthday Abah & to Commemorate Azra’s Fiancee’ tu? Ok. Everything went well. Memang sangat meriah. Semua ahli keluarga turun. Kecuali makcik seorang itu, sibuk kursus katanya. Tak apalah, dimaafkan. Makanan pun banyak terhidang. Pendek kata, anak-anak memang ramai yg turun. Tak payah cerita, seorang demi seorang sebab kalian pun mesti dah kenal.

Bila sudah ramai camni, rumah Pak Ngah memang sempit dibuatnya. Lagi-lagi bila si kecil suka berlari-lari keliling rumah berkejaran. Jenis pula berlari tak reti nak stop, reverse, pause dan etc. Hahaha…Main lari saje, bukan kira pasu bunga, batu kayu ke di depan. Pendek kata, brutal atau ‘main lanyak’ sahaja. Untung nasib tidak luka, boleh sambung lari-lari lagi. Kalau sakit benor, apa lagi………..Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!~ Teriak habis.

Maka, dipasanglah khemah di laman rumah. Modal rendah sahaja, tetapi cukup selesa untuk semua.

Untuk gambar-gambar berikutnya, saya minta maaf atas ketidakselesaan anda melihatnya. Hahaha. Nasib baik budak, still look cute and gorjes in whatever pose or they do. Comot! Tengok sahaja, malas cerita.

Eh ada kek!Lupa!Birthday Abah yang ke-48 tahun!Si genit atas inilah yang teruja lebih. Kek orang, kek dia. Kek dia, kek dia. Hahahaha…Ammar, Ammar..

Best picture of the day!Santek!Seronok tengok. Agak-agak birthday Abah tahun depan, Abah dah potong kek bersama cucu ka? Wee!!!!!

Makan kenyang-kenyang, badan jadi lemah je. Mana boleh?! Bangun semua, kita poco-poco yok!

Eh banyak dah tepek gambar tapi gambar VIP belum ada daaa. OK! Ada satu. Layan~

Wee!Boleh dikatakan jamuan makan-makan ini adalah penutup acara bagi keluarga kami untuk Tahun 2009. Berakhir dengan adanya pertambahan ahli keluarga 2009, Encik Suami dan bakal untuk 2010, En Hakim Sabri.

p/s: Dalam diam, tak ku sangka Pak Long pun baca blog aku. Huhu. Chill la Pak Long. I like!

To Hakim: Hope you don’t mind spending time with us (havoc, crazy family) the other day. You’ll experience more and more onwards. Welcome to the club~

psst: When can we discuss business? Web hosting bla bla…Ahaks~

Cun!The End.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s